Nieuws

10 Mei 2020 (19:17:48)

De regering heeft afgelopen woensdag (06-05-2020) een routekaart bekend gemaakt met voorgestelde stappen in het loslaten van de beperkingen. Vooralsnog zit onze biljartsport in de laatste stap, biljarten is een binnensport en die wordt pas in september genoemd.
Desondanks is er wel enige positieve beweging te zien. De KNBB werkt samen met andere sportbonden en het NOC/NSF naar een opening om biljarten eerder mogelijk te maken. Vooruitlopend hierop kijkt het bestuur welke activiteit(en) opgestart zouden kunnen worden en wat er nodig is om überhaupt open te kunnen binnen de richtlijnen zoals de anderhalve meter afstand, maximum aantal personen in het clubgebouw, reserveringen, risicogroepen, etc.

Maar voor nu nog even geduld, ons clubgebouw is en blijft gesloten.

Het bestuur vertrouwd erop dat iedereen het gezonde verstand gebruikt en zich aan de richtlijnen houdt. #SamenSterk en blijf gezond.


Tenslotte willen we jullie aandacht vragen voor het Biljarthoreca Steunfonds =) #supportenspeel
De KNBB heeft dit Support en Speel steunfonds opgericht om biljartclubs een steuntje in de rug te geven. Help mee met jou donatie aan de crowdfunding om de biljartsport in leven te houden door te helpen bij basale zaken als nieuwe lakens of een bijdrage voor een opening, open dag etc. Ook voor Acquit geldt dat alle steun welkom is en dat we ons aanmelden bij dit steunfonds.
Voor meer informatie zie de website www.supportenspeel.nl
Voor donaties zie https://competitieveiling.nl/product/doneer-voor-de- biljarthoreca/

Geplaatst door: Ron Langereis

10 Mei 2020 (18:59:39)

Afgelopen dinsdag (21-04-2020) heeft de regering de eerste kleine stappen in het loslaten van de beperkingen bekend gemaakt. Het is heel fijn dat er voor kinderen meer bewegingsruimte komt. Helaas is voor het biljarten geen verandering, de beperkende maatregelen voor binnensporten blijven de komende 3 weken van kracht.

Het bestuur heeft de afgelopen weken overwogen wat de gevolgen zijn voor o.a. de competities. Met de verwachting dat ook na de genoemde 3 weken enige vorm van beperkende maatregelen zal blijven is het afronden van de verschillende competities niet meer mogelijk. Alle competities worden daarom stopgezet. Door het plotselinge stilvallen van wedstrijden zijn de standen nogal scheef geëindigd, sommige spelers hebben al 20 wedstrijden gespeeld terwijl anderen er nog maar 15 gespeeld hebben. Een verschijnsel dat in alle competities voorkomt. Hierdoor is het onmogelijk om een eerlijke eindstand te bepalen. Het bestuur heeft daarom besloten geen competitie eindstanden op te stellen. Hoezeer het bestuur dit ook betreurt zijn er dit seizoen ook geen winnaars in de competities.

Geplaatst door: Ron Langereis

2 April 2020 (23:09:36)

Beste biljarters,

Op 15 maart 2020 heeft minister Bruins bekend gemaakt dat alle sportclubs de deur tot 6 april moeten sluiten. Aansluitend heeft de regering deze maatregelen op 31 maart verlengt tot 28 april.

Het bestuur van Biljartvereniging Acquit volgt dit besluit, wat betekent dat ons clubgebouw tot 28 april gesloten is voor alle activiteiten.

Geplaatst door: Ron Langereis

3 December 2019 (05:20:24)

Het Kerst Toernooi wordt weer gespeeld.
de 1e ronde is op 16 of 18 december.
de volgende ronde op 23 december
de finale rondes op 27 december.

Jij doet toch ook mee?
schrijf je in op de lijst in ons club gebouw.

of bij Klaas of Arjan

Geplaatst door: Arjan van Leeuwen

13 September 2019 (05:05:34)

Het pré-bondstoernooi is weer gespeeld en we hebben een winnaar Team 2.
Arie van Amerongen, Cok Jansen en Carla v/d Stoel gefeliciteerd.

op maandag 2 september won team 2 van team 3 met 4-2
op woensdag 4 september won team 4 van team 1 met 6-0
op donderdag 5 september won team 1 van team 3 met 4-2
op maandag 9 september won team 2 van team 4 met 4-2
op woensdag 11 september won team 3 van team 4 met 6-0
op donderdag 12 september won team 2 van team 1 met 4-2

De eind uitslag is dus

1e plaats team 2 met 12 punten
2e plaats team 3 met 10 punten
3e plaats team 4 met 08 punten
4e plaats team 1 met 06 punten

de namen komen op de beker te staan en worden op de feestavond aan jullie uit gereikt.


Alle teams heel veel succes met de wedstrijden in de bond dit seizoen.

Geplaatst door: Arjan van Leeuwen