Nieuws

10 Mei 2022 (06:01:21)

Biljart vrienden het is me weer gelukt om een zaterdag schema ik elkaar te zetten.

Onder het kopje speeldata kan je het programma vinden.

de wedstrijdleiders hebben het schema via e-mail ontvangen.

je kan ook het volgende document downloaden.

zaterdag_2020_2021

veel plezier in de zaterdagcompetitie

Update 1.

De Fam. van Amerongen doet toch niet mee aan de competitie.
alle wedstrijden tegen de fam. van Amerongen komen te vervallen en worden inhaaldagen.

Geplaatst door: Arjan van Leeuwen

24 Mei 2021 (10:07:12)

Beste Acquitleden,

Afgelopen week is bekend gemaakt dat vanaf 19 mei het weer mogelijk wordt om binnen te sporten met daarbij een aantal beperkingen. Zo mag er slechts met 2 personen, op 1,5 meter, gespeeld worden en mogen er geen publiek of toeschouwers aanwezig zijn. Voor ons betekent dit dat er dus 4 mensen aanwezig kunnen zijn in ons gebouw om te kunnen biljarten. Concreet betekent dit dus dat we een partijtje kunnen biljarten maar dat er geen andere spelletjes gespeeld kunnen worden zoals 10 over rood, Annoncé of 200-en met meer dan 2 personen.
Daarnaast mogen wij ons terras openen wat inhoudt dat iedereen die niet speelt en wat wil drinken dit op het terras kan doen, waarbij de 1,5 meter regel blijft gelden en je moet gaan zitten. Laten we hopen dat het weer een beetje meewerkt de komende weken.
Als bestuur hebben wij besloten dat we zo snel mogelijk na 19 mei weer open gaan. Om het voor iedereen mogelijk te maken om weer te gaan biljarten, maar we wel willen voorkomen dat iedereen tegelijk naar het clubgebouw komt, gaan wij iedereen die wil biljarten verplichten om een tafel te reserveren via de app 24-play. Voor personen die deze app niet willen of kunnen installeren, kan dit eventueel ook gedaan worden bij het clubgebouw of door te bellen naar het clubgebouw op de tijden dat we open zijn. De barvrijwilliger zal hier dan voor zorgen.

We gaan open op:

Dinsdagavond 19:00 – 23:00 uur (vanaf 25 mei)
Donderdagmiddag (55+) 14:00 – 18:00 uur
Vrijdagavond (Jeugd)
Zaterdagmiddag 14:00 – 19:00 uur (vanaf 22 mei)

Er worden blokken gemaakt van 1 uur en je kunt niet meer dan 1 blok reserveren, uiteraard mag je blijven spelen als het uur daarna niet geboekt is. Na afloop van het uur moet je het gebouw verlaten en naar huis gaan, of een drankje doen op het terras. Voor de dinsdagavond geldt dat het terras sluit om 20:00 uur dus kan er alleen gebiljart worden!
Als je de app niet gebruikt kun je naar het gebouw komen maar mag je alleen op het terras zittend aanwezig zijn tenzij er een biljarttafel vrij is!! Op dinsdagavond is dit niet mogelijk omdat het terras dan gesloten is.

24-play:
• Op de website 24Play kun je vinden hoe je de app kunt installeren. Hier staat de keuze voor een Android of Apple telefoon.
• Installeer de app op je telefoon.
• Open deze en maak een account aan.
• Als je locatie niet aan staat moet je deze aan zetten.
• Nu kun je via de 24play app zoeken of je in de buurt kunt biljarten. Zoek op de plattegrond of type Acquit in, in de zoekbalk.
• Hier kun je een datum en tijd selecteren en zien welk blokken te reserveren zijn.
• Uiteraard speel je een partij niet alleen, dus hier is wat creativiteit voor nodig, maar je kunt natuurlijk samen met iemand reserveren, maar ik hoop dat jullie hier wel een weg in vinden.

Als bestuur begrijpen we dat dit niet ideaal is, maar binnen de huidige maatregelen zien wij dit als het best haalbare. We hopen dan ook dat op korte termijn, na 9 juni, verdere versoepelingen plaatsvinden waardoor dit reserveren en verplicht buiten drinken voorbij is.

We willen jullie wel met klem verzoeken je wel aan alle maatregelen te houden, ook als je het niet eens bent met de maatregelen of al gevaccineerd bent, omdat er vanuit de gemeente gecontroleerd kan of gaat worden en wij geen boete of een verplichte sluiting willen. Mochten wij als bestuur merken dat het helemaal niet werkt, of dat er toch dingen gebeuren die niet binnen de huidige maatregelen passen, dan zal het bestuur aanpassingen doen of in het uiterste geval sluiting overwegen tot er meer mogelijk is.

Mochten jullie vragen hebben over al het bovenstaande dan kun je mij een mail sturen of één van de andere bestuursleden aanspreken.

Alvast bedankt voor jullie medewerking en hopelijk weer veel biljartplezier!

Met vriendelijke groet,

Sjaak van Voorden
Secretaris BV Acquit

Geplaatst door: Arjan van Leeuwen

5 Februari 2021 (06:24:05)

Ik heb bericht van de Woerdense biljartbond gehad.
de huidige competitie is stop gezet.

Je kunt het terug lezen in onderstaande nieuwsbrief.

nieuwsbrief WBB

Geplaatst door: Arjan van Leeuwen

5 Oktober 2020 (16:32:09)

Beste Leden,
Vorige week heeft het kabinet helaas nieuwe maatregelen afgekondigd die ook voor onze biljartvereniging wederom behoorlijke consequenties heeft. Met dit bericht willen wij u informeren wat deze maatregelen voor u en voor onze vereniging inhouden.
Accommodaties zoals BV Acquit mogen onder de nieuwe maatregelen wel hun sport beoefenen maar de horeca-functie moet gesloten blijven, wat concreet betekent dat wij alleen kunnen biljarten met een gesloten bar. Als bestuur hebben wij daarom helaas moeten besluiten om tot 20 oktober alle onderlinge competities en het vrij biljart op te schorten. De competitie van de WBB is inmiddels voor dezelfde periode opgeschort. Alleen het jeugdbiljart zal doorgaan omdat hierbij de bar altijd gesloten is. Alle deelnemers van onze competities zijn eerder deze week al geïnformeerd.
Wij gaan de komende twee weken nadenken over de mogelijkheden om open te kunnen, mochten de huidige maatregelen verlengt worden om toch, voor degenen die graag willen spelen, dit mogelijk te maken. Echter zal dit afhangen van de ontwikkelingen rond het coronavirus aangezien wij u als bestuur ook een veilige omgeving willen kunnen garanderen. Wij zullen hier een protocol voor moeten maken aangezien de bar gesloten zal zijn en er ook geen andere personen aanwezig mogen zijn dan spelers, schrijvers en tellers. Het is ook mogelijk dat wij de deuren weer helemaal moeten sluiten of dat de bar wel weer open mag afhankelijk van de situatie. Wij zullen u hierover tijdig informeren zodra hierover meer duidelijkheid is.
Wij hopen als bestuur dat de situatie snel verbetert, zodat we spoedig weer gezellig een partijtje kunnen biljarten en houden u op de hoogte van eventuele nieuwe ontwikkelingen.
Hopelijk blijft u allen in goede gezondheid!

Geplaatst door: Arjan van Leeuwen

24 Mei 2021 (10:04:33)

Biljart vrienden het is me weer gelukt om een zaterdag schema ik elkaar te zetten.

Onder het kopje speeldata kan je het programma vinden.

de wedstrijdleiders hebben het schema via e-mail ontvangen.

je kan ook het volgende document downloaden.

zaterdag_2020_2021

veel plezier in de zaterdagcompetitie

Update
de teams van Amerongen en de Rouw hebben zich terug getrokken. omdat ze in deze coronatijd geen volwaardig team hebben.

Dat heeft mij doen besluiten om het schema aan te passen.
De overige 6 team spelen nu een dubbele competitie.

Nieuw_speelschema

Ik heb het huidige schema aangepast.
de wijzigingen zijn blauw gearceerd en de teams in rood en vetgedrukt aangegeven.

Update 2

door het kabinetsbesluit van maandag 28 september is Acquit voorlopig gesloten en de zaterdag competitie tot nader order stilgelegd.

zodra we meer weten laat ik jullie dit weten

Geplaatst door: Arjan van Leeuwen